- ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ -

Ως μέλος των Simply Burgers, θα απολαμβάνετε μοναδικά προνόμια και θα κερδίζετε πόντους σε κάθε παραγγελία σας. Πιο αναλυτικά, για κάθε παραγγελία delivery από 8 μέχρι 16,99€ κερδίζετε 10 πόντους. Για παραγγελίες από 17 μέχρι 29,99€ κερδίζετε 15 πόντους και τέλος, για παραγγελίες πάνω από 30€, 25 πόντους. Συγκεντρώνοντας 300 πόντους κερδίζετε 4 Δωρεάν Burger Meals της επιλογής σας. Με 200 πόντους κερδίζετε 2 Δωρεάν Burger Meals της επιλογής σας. Με 100 πόντους κερδίζετε 1 Δωρεάν Burger Meal της επιλογής σας. Με 80 πόντους παίρνετε Δωρεάν το Single Burger που θα διαλέξετε. Με 60 πόντους έχετε δώρο την αγαπημένη σας σαλάτα. Με 40 πόντους μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε μια δωρεάν Garden Salad ή 1 Qwicky. Τέλος, με 25 πόντους κερδίζετε 1 Δωρεάν μερίδα Country Style Potatoes. Ο ανώτατος αριθμός πόντων που μπορείτε να συγκεντρώσετε είναι οι 320 πόντοι, ενώ κάθε πόντος πάνω από αυτό το όριο θα διαγράφεται αυτόματα.

Καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο (18380) και δίνοντας τα στοιχεία σας.

Οι πόντοι πιστώνονται μόνο στο μέλος που έχει κάνει την παραγγελία και έχει δώσει το κινητό του τηλέφωνο για ταυτοποίηση στο πρόγραμμα επιβράβευσης.

Μπορείτε να παραγγείλετε όσες φορές θέλετε σε μία ημέρα! Για κάθε παραγγελία, θα σας πιστώνονται οι αντίστοιχοι πόντοι.

Συγκεντρώνοντας 300 πόντους κερδίζετε 4 Δωρεάν Burger Meals της επιλογής σας. Με 200 πόντους κερδίζετε 2 Δωρεάν Burger Meals της επιλογής σας. Με 100 πόντους κερδίζετε 1 Δωρεάν Burger Meal της επιλογής σας. Με 80 πόντους παίρνετε Δωρεάν το Single Burger που θα διαλέξετε. Με 60 πόντους έχετε δώρο την αγαπημένη σας σαλάτα. Με 40 πόντους μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε μια δωρεάν Garden Salad ή 1 Qwicky. Τέλος, με 25 πόντους κερδίζετε 1 Δωρεάν μερίδα Country Style Potatoes. Ο ανώτατος αριθμός πόντων που μπορείτε να συγκεντρώσετε είναι οι 320 πόντοι, ενώ κάθε πόντος πάνω από αυτό το όριο θα διαγράφεται αυτόματα.

Η εξαργύρωση των 25 και των 40 πόντων, εάν χρησιμοποιηθούν μοναδικά, θα πρέπει να συνοδεύονται με παραγγελία. Εάν χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά, τότε δεν χρειάζεται να συνοδεύονται με παραγγελία.

Θα πρέπει να μας ενημερώσετε επικοινωνώντας με το τηλεφωνικό κέντρο (18380).

Έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για το ιστορικό των συναλλαγών σας επικοινωνώντας με το τηλεφωνικό κέντρο (18380). Οι πόντοι που έχετε κερδίσει θα είναι διαθέσιμοι στην καρτέλα σας μετά την πρώτη σας παραγγελία, έτσι ώστε να έχει ταυτοποιηθεί ο λογαριασμός σας με το τηλεφωνικό κέντρο.

Στην περίπτωση κατά την οποία ακυρώσετε ή αλλάξετε την παραγγελία σας, οι πόντοι που πιστώθηκαν ακυρώνονται.

Στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε να είστε πλέον μέλος των SIMPLY BURGERS, θα πρέπει να αιτηθείτε τη διαγραφή σας επικοινωνώντας με το τηλεφωνικό κέντρο (18380).